Back to portfolio categories

Portfolio

Johnston Residence

This contemporary family home is located on a 1300 sq m site adjacent to a reserve parkland and watercourse in Fairfield, Dunedin. The site layout maximizes the outdoor living to the North, and consigns the garaging to the rear of the site. 

The plan is organized around a central gallery space that affords natural light and outlook deep within the house. 

The ground floor living is deliberately zoned into different areas to suit the patterns of family living. This allows people to easily engage or withdraw depending on the situation and their mood. 

The first floor contains the bedrooms, bathrooms and a study for this large family.

assets/Uploads/Johnston-Residence-01.jpg assets/Uploads/Johnston-Residence-02.jpg assets/Uploads/Johnston-Residence-03.jpg assets/ assets/ assets/